Miks Crowdestate?

{:ee}Raha linn{:}{:en}City out of money{:}

Lugemiseks kuluv aeg: 1 min.

Crowdestate saab varsti juba viie aastaseks ning meie investorkogukonnaga on selle lühikese aja jooksul liitunud üle 25 000 rahvusvahelise investori tänu kellele on juba üle 100 erineva projekti rahastatud ning rohkem kui 50 mil eurot kaasatud. Alusta siit!

Crowdestate teeb kinnisvarasse investeerimise lihtsaks ja kättesaadavaks igale soovijale. Kui ka sina oled alati soovinud kinnisvarasse investeerida, kuid kapitali, kogemust ja aega ei ole piisavalt, siis siin on mõned väga head põhjused miks enda investeerimisteekonda Crowdestate’s alustada.

Kättesaadavus

Kinnisvarasse investeerimine ei ole enam ainult rikaste inimeste pärusmaa. Ühisrahastamine teeb kinnisvarainvesteeringud kättesaadavaks igale soovijale.

Crowdestates on minimaalseks investeeringu suuruseks 100 eur ja teenustasud puuduvad.

Investeerimisega saad alustada siin.

Hajutamine

Hajutamine on üks investeerimise põhiprintsiipidest, kuid kõrged kinnisvarahinnad ning suur omakapitali vajadus teevad hajutamise väga raskeks. Ühisrahastamine võimaldab luua hajutatud kinnisvaraportfelli ka väikeste investeeringute korral.

Crowdestate’s on võimalus investeerida erinevatesse kinnisvaraprojektidesse, aga samas ka nii ettevõtetesse kui  hüpoteeklaenudesse.

Erinevate projektidega saad tutvuda siin.

Sina otsustad

Crowdestate valib hoolikalt välja investeerimiseks sobilikud kinnisvaraobjektid ning teeb peale põhjalikku taustakontrolli need kättesaadavaks Crowdestate’i liikmetele. Iga Crowdestate’i liige otsustab ise, kas ja kuhu ta oma raha investeerib.

Investeerida saab nii eraisikuna kui ka ettevõtte nimel. Lisaks võib sul olla mitu investeerimiskontot, et investeerida enese ja laste tarbeks.

Investeerimiskontoga loomisega saad alustada siin.

Stabiilne tootlus

Kinnisvarasse investeerimine pakub võimalust teenida jooksvat üüritulu ning saada osa kinnisvara väärtuse pikaajalisest kasvust. Ajalooliselt on kinnisvarainvesteeringute väärtus olnud märkimisväärselt stabiilsem kui väärtpaberitesse tehtud investeeringute väärtus.

Crowdestate’i kesmine tootlus on 20%.

Tutvu statistikaga lähemalt siin.

Järelturg

Kinnisvara on pikaajaline investeering ning meil kõigil on pikajalise investeerimisega seoses üks mure – äkki on mul kinnisvarasse investeeritud raha vahepeal siiski vaja? Tavalises kinnisvaraomanikud on sunnitud sellistel puhkudel oma kinnisvara kiirmüügi korras esimese sobiva pakkumise korral ära müüma. Crowdestate on selliste olukordade jaoks loonud investeeringute järelturu, kus raha vajavad liikmed saavad oma investeeringuid müüa ning uusi investeerimisvõimalusi otsivad liikmed neid osta.

Tegu on esimese kinnisvara investeeringute järelturuga Eestis.

Järelturule pääsed ligi siin.

Autoinvest

Crowdestate platvormil on kõikidele investoritele kättesaadav automaatse investeerimise funktsioon, mis aitab vähendada investeerimisega seotud ajakulu – seadista Autoinvest, kindlusta et investeerimiskontol on vabad vahendid, ning investeerimiskorraldused teostatakse projekti eel- broneerimisperioodi avanemisel automaatselt. Investeeringu teostamisel saab investor investeerimiskontole märgitud e-postiaadressile ka tavapärase kinnituse summa broneerimisest.

Blogi

Crowdestate’i blogist leiab erinevaid kinnisvarasse investeerimisega ja ühisrahastamist puudutavaid teemasid. Lisaks on võimalus vastavalt märksõnadele leida ka just sinu vajadustele suunatud postitusi – algajale investorile, Crowdestate aastaaruanded, riskid, juhendid jne.

Blogisse pääsed siin.

Ühisrahastamine

Ühisrahastamine on uus raha paigutamise viis, kus sarnaste huvidega investorid investeerivad oma raha väiksemate summade kaupa huvipakkuvatesse varadesse ning jaotavad varast teenitud tulu omavahel proportsionaalselt oma investeeringutele.

Crowdestate on esimene kinnisvara ühisrahastusplatvorm Eestis.

Kodulehelt asub siin.

Õiglane tulude jaotamine

Kõik investeerimisest saadavad netotulud jaotatakse proportsionaalselt konkreetsesse kinnisvaraobjekti raha paigutanud investorite vahel.

Oma elukeskkonna mõjutamine

Crowdestate usub, et kinnisvarasse investeerimine on eelkõige kohalik ettevõtmine – investorid eelistavad oma raha paigutada tuttavas keskkonnas ning tuttavatesse objektidesse. Oma investeeringute valikuga saavad Crowdestate’i liikmed soovi korral mõjutada ümbritsevas keskkonnas toimuvaid muutusi, toetades meelepärasteid kinnisvaraarendusi ning ignoreerides enda jaoks sobimatuid ideid.

Kohaliku ettevõtluse toetamine

Kohalikku kinnisvara arendab peaasjalikult kohalik ettevõtja, kes kasutab kohalikku tööjõudu. Ühisrahastamine toetab kohalikku ettevõtlust ning aitab luua töökohti.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.