Crowdestate’i kasutajakonto e-posti aadressi muutmine

Kõik Crowdestate’i kasutajakontod on üheselt seotud kasutajale kuuluva e-posti aadressiga, mida kasutajal endal hiljem muuta ei ole võimalik. Samas võib kasutajal tekkida hiljem vajadus oma kasutajakonto e-posti aadressi muutmiseks (näiteks juhul, kui kasutaja on loonud Crowdestate’i kasutajakonto oma ülikooli või tõõkoha e-posti aadressiga, ning see ei ole ülikooli lõpetamise või töökoha vahetuse tõttu enam kasutusel). Samuti on osad kasutajad maha jätnud või sulgenud oma @online.ee, @hot.ee, @suhtlus.ee, @neti.ee, @estpak.ee, @solo.ee, @estnet.ee ja @vnet.ee lõpuga e-posti kontod.

Kui sinu Crowdestate’i kasutajakonto aadressiks on üks ülalpool toodud lõpuga e-posti kontodest, või on sul mõni muu põhjus oma Crowdestate’i kasutajakonto e-posti aadressi muutmiseks, soovitame sul vahetada oma Crowdestate’i kasutajakonto e-posti aadress mõne muu tasuta e-posti teenuse pakkuja (nt Gmail vms) aadressi vastu.

Kasutajakonto e-posti aadressi muutmiseks palume sul e-posti teel saata Crowdestate’i investortoele digitaalselt allkirjastatud avaldus, mis annab meile piisava aluse sinu e-posti aadressi muutmiseks. E-posti aadressi muutmine ei too kaasa olemasoleva salasõna automaatset vahetust, kuid soovi korral on sul võimalus oma uuele e-posti aadressile tellida uue salasõna seadistamiseks vajalik link.

Avalduse koostamiseks kopeeri alljärgnev näidistekst sulle sobivasse tekstiredaktorisse ning vaheta nurksulgude vahel olev näidistekst oma andmete vastu:

Avaldus

[pp.kk.aaaa]

Palun vahetada minu, [ees- ja perekonnanimi], isikukood [isikukood], aadress [aadress, postiindeks, linn, riik] Crowdestate’i kasutajakontoga seotud e-posti aadress [vana e-posti aadress] uue e-posti aadressi [uus e-posti aadress] vastu.

Lugupidamisega,
/allkirjastatud digitaalselt/

[Ees- ja perekonnanimi]
[kontakttelefon]

Aitäh!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.