Väikesed üürikorterid Tallinnas, investeeringu tootlus 14 – 19% aastas.

Lugemiseks kuluv aeg: 1 min.

Meie esimene pikaajalist üüritulu teeniv investeerimisvõimalus on olnud avatud veel loetud päevad,  tänaseks on 17 investorit kinnitanud on investeerimishuvi kokku
196 200 euro suuruses summas.

Logi sisse või liitu Crowdestate ühisrahastuskeskkonnaga ja näed investeerngu kohta täpsemat informatisooni.

Alljärgnevalt teeme meie poolt välja pakutud, Tallinnas asuvate väikeste üürikorterite investeerimisprojektist lühikese kokkuvõtte:

35 ühe- ja kahetoalise renoveeritud korteri üürileantavaks kogupinnaks on 568,9 m2, millele lisanduvad panipaigad ja parkimiskohad

– 35-st erinevat üürikorterist koosnev portfell hajutab investeeringu tulude ja rentnikega seotud riske. Investeeering peaks võimaldama teenida ühtlast ja stabiilset üürivoogu, millele üksikute korterite potentsiaalne ajutine vakantsus ei avalda tuntavat mõju.

Pikajaline investeerimisperiood -10 aastat – hajutab investeeringu tegemisega seotud kulud, annab investeeritud rahale pikaajalise hea tootluse ning võimaldab kinnisvara väärtusel majanduskasvu ja palgatõusuga kaasas käia.

– Tallinnas on aastaringselt suur nõudlus väikeste üürikorterite vastu, mida olemasolev pakkumine ei suuda rahuldada. Samuti ei olVäe lähiaastatel oodata uute, väikseste korterite lisandumist üüriturule.

– Augustis – septmebris on oodata üürikorterite nõudluse järsku ajutist kasvu, kui Tallinnasse õppima tulevad üliõpilased on sunnitud endale õppimisperioodiks uue elamispinna leidma. Värskelt remonditud väikekorterid peaks olemasoleva pakkumise hulgast positiivselt silma torkama.

– Tänastel üüritasemetel ning mõõduka finantsvõimendusega on sellesse investeerimisprojekti paigutatud kapitali oodatavaks tootluseks 14 – 19% aastas.

Investeerime koos üürikinnisvarasse, et paigutada oma vaba raha tulusalt.

Logi sisse või liitu Crowdestate ühisrahastuskeskkonnaga juba täna.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.