Toompuiestee 13 investeerimisvõimaluse kokkuvõte

Lugemiseks kuluv aeg: 1.15 min.

Toompuiestee 13 investeerimisvõimalus täitus 5 tunniga!

Toompuiestee 13 investeerimisvõimalus püstitas täismärkimise kiiruse osas uue rekordi. Kui meie Raua 25 investeerimisvõimaluse täitumiseks kulus 6 tundi, siis Toompuiestee 13 investeerimisvõimalus täitus vaid 5 tunni jooksul!

Vaatamata Raua 25 investeerimisvõimalusest pikema investeerimisperioodile ning madalamale tulususele oli meie liikmete huvi märkimisväärne. Sarnaselt Raua 25 investeerimisvõimalusele osalesid Toompuiestee 13 investeerimisvõimaluse rahastamisel mitmed Endover Kinnisvara juhtivad töötajad.

Toompuiestee 13 rahastajad

Jätkame juba traditsiooniks saavat ülevaadet investeerimisvõimaluse rahastajate kohta ning usume, et see annab nii tänastele kui ka tulevastele rahastajatele väärtuslikku informatsiooni.

Alljärgnevalt leiate infot Toompuiestee 13 investeerimisvõimaluse rahastamise kohta!

Suurem rahastajate arv ning investeeringu mediaanväärtuse kahanemine tavapärasele tasemele

Toompuiestee 13 - keskmine ja mediaanToompuiestee 13 investeerimisvõimaluse rahastamisel osales kokku 139 Crowdestate’i liiget ning see teeb Toompuiestee 13 projektist meie suurima osalejate arvuga investeerimisvõimaluse. Eelnevaks suurima osalejate arvuga projektiks oli Jüri Tehnoparki rajatava tootmishoone arendusprojekt oma 132 osalejaga.

Toompuiestee 13 projekti mediaaninvesteeringu suurus oli veidi väiksem kui eelmise, Raua 25 projekti vastav näitaja, kuid ületas oma 700 euroga selgelt eelnevate korterelamute arendusprojektide mediaaninvesteeringuid.

Keskmise investeeringu suuruseks oli 1.892 eurot. Väikseimaks üksikuks investeeringuks oli jällegi 100 eurot, suurimaks aga 20.000 eurot.

Rahastajate geograafiline paiknemine

Toompuiestee 13 rahastajad mapSarnaselt meie eelmistele investeerimisvõimalustele osalesid Toompuiestee 13 investeerimisvõimaluse rahastamisel inimesed Eesti erinevatest piirkondadest. Sarnaselt eelnevatele projektidele tuleb lõviosa rahastusest Tallinnast, kuid ka mujal elavad investorid on aktiivselt osalemas.

Eraisikud vs ettevõtted

Toompuiestee 13 - eraisikud vs ettevõtted37% Toompuiestee 13 investeerimisvõimaluses osalevatest Crowdestate’i liikmetest on eraisikud (51) ning 63% ettevõtted (88). Samas rahastasid ettevõtted 38% (101.100 eurot) ning eraisikud 62% (161.900 eurot) Toompuiestee 13 investeerimisvõimalusest. Ettevõttena investeerimine annab rahastajale võimaluse oma tulumaksukohustust edasi lükata ning seeläbi muidu tulumaksuks kuluv raha samuti enda kasuks tööle panna.

Mehed vs naised

Toompuiestee 13 - mehed vs naised77% Toompuiestee 13 investeerimisvõimaluses osalenud Crowdestate’i liikmetest on mehed ning 23% naised. Rahalises vääringus moodustab meeste osakaal 76% koguinvesteeringust ning naiste rahaliste panuste osakaal 24% koguinvesteeringust.

.

.

.

.

Toompuiestee 13 - mehed ja naised mediaan

Kui paaris eelnevas projektis on meeste ja naiste individuaalsete investeeringute mediaansummad olnud üsna sarnased (400 – 500 euro vahemikus) ning need on iga projektiga kasvanud, siis ei ole ka Toompuiestee 13 investeerimisvõimaluse erandiks – seekord on naiste investeeringu mediaansuuruseks 600 eurot ning meeste investeeringu mediaansuuruseks 700 eurot.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.