Crowdestate: 2022 majandusaasta aruanne

Crowdestate annual report

Crowdestate’i majandusaasta aruande kohustuslik auditeerimine on lõppenud ning aruanne on esitatud Finantsinspektsioonile ja Äriregistrile.

Meie eelmise aasta suurim jõupingutus oli suunatud ELi ühisrahastusmääruse (EU CFSP, EL 2020/1503) nõuete täitmiseks vajalikele ettevalmistustele ja tegevusloa taotluse protsessile endale. Eesti FInantsinspektsioon andis 6. märtsil 2023 Crowdestate AS-ile Euroopa Liidu ühisrahastusteenuse osutamise tegevusloa (4.1.-1/32) ja sellega sai Crowdestate AS-ist nii esimene Eestis tegevusloa saanud ühisrahastusplatvorm kui ka esimene kõikides Euroopa Liidu 27 liikmesriigis tegutsemise õigust omav kinnisvara ühisrahastusplatvorm. Euroopa Liidu Ühisrahastusmääruse alusel tegevusloa saanud Euroopa ühisrahastamisteenuse pakkujate täielik ja ajakohane loetelu on kättesaadav Euroopa Väärtpaberiturujärelevalve veebilehel.

Alates 28. juunist 2021 omab Crowdestate AS ka Euroopa makseasutuse tegevsluba (4.1-1/82), mis annab meile õiguse avada meie investoritele maksekontosid, teostada nende maksetehinguid ja hoida maksekontodel klientide rahalisi vahendeid.

Kuigi meie ärimahud olid mõnevõrra väiksemad kui 2021. aastal, rahastasime me 2022. aasta jooksul 183 ühisrahastuspakkumist ning ettevõtte äritegevus oli jätkuvalt kasumlik.Täpsema ülevaate meie tegevustest ja majandustulemustest saad meie 2022. aasta auditeeritud majandusaasta aruandest, mille saad alla laadida allolevalt lingilt:

Crowdestate AS 2022 majandusaasta aruanne

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.