Pärnu mnt 457 investeerimisvõimaluse kokkuvõte

Lugemiseks kuluv aeg: 1 min.

Pärnu mnt 457 investeerimisvõimalus märgiti täis 2 tunni ja 42 minutiga!

Tuntud sponsor, hea äriplaan ning kõrge oodatav tootlus mängisid kõik olulist rolli selle investeerimisvõimaluse kiirel täitumisel. Detailplaneerimine on kinnisvara väärtustamise protsessi esimene ja tavaliselt üsna pika tähtajaga samm, samas lisab oskuslik ja läbimõeldud tegevusplaan kinnistule märkimisväärset väärtust. Crowdestate ei ole enne sellise riski ja tulususe profiiliga investeerimisvõimalust oma liikmetele välja toonud, kuid kiire täismärkimine kinnitas suurt huvi ka selliste projektide vastu.

Jätkame juba traditsiooniks saavat ülevaadet investeerimisvõimaluse rahastajate kohta ning usume, et see annab nii tänastele kui ka tulevastele rahastajatele väärtuslikku informatsiooni.

Alljärgnevalt leiate statistilist infot Pärnu mnt 457 investeerimisvõimaluse rahastamise tulemuste kohta!

Rahastajate arv ning investeeringu mediaanväärtus

PRN457 - investeeringu suurus

Pärnu mnt 457 investeerimisvõimaluse rahastamisel osales kokku 188 rahastajat. Keskmises suurema rahastajate arvu taga on investeerimisvõimaluse suurem maht, samas ei ole investeeringu keskmine ega mediaanväärtus märkimisväärselt muutunud. Pärnu mnt 457 projekti mediaaninvesteeringu suurus on meie eelmiste projektidega võrreldes mõnevõrra väiksem (700 eurot).

Keskmise investeeringu suuruseks oli 1.937 eurot. Väikseimaks üksikuks investeeringuks oli jällegi 100 eurot, suurimaks aga 32.000 eurot.

Rahastajate geograafiline paiknemine

Pärnu mnt 457 investeerimisvõimaluse rahastamisel osalesid inimesed Eesti erinevatest paikadest ning Taanist.

Kuigi projekt rahastati väga kiiresti, jõudsid osalema huvilised nii Tallinnast kui ka mujalt Eestist.

Eraisikud vs ettevõtted

PRN457 - eraisikud ja ettevõtted72% Pärnu mnt 457 investeerimisvõimaluses osalevatest Crowdestate’i liikmetest on eraisikud (136) ning 28% ettevõtted (52). Samas rahastasid ettevõtted 57% (203.300 eurot) ning eraisikud 43% (153.900 eurot) Pärnu mnt 457 investeerimisvõimalusest.

Ettevõttena investeerimine annab rahastajale võimaluse oma tulumaksukohustust edasi lükata ning seeläbi muidu tulumaksuks kuluv raha samuti enda kasuks tööle panna.

Mehed vs naised

PRN457 - mehed ja naised osakaal76%  investeerimisvõimaluses osalenud Crowdestate’i liikmetest on mehed (142) ning 24% naised (46).

Rahalises vääringus moodustab meeste osakaal 88% koguinvesteeringust ning naiste rahaliste panuste osakaal 12% koguinvesteeringust.

.

.

.

PRN457 - mehed ja naised mediaanMeeste poolt tehtud investeeringute mediaansuurus oli seekord märkimisväärselt kõrge 2.249 eurot ning naiste poolt tehtud investeeringute mediaansuurus 974 eurot.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.