Eesti suurim ühisrahastusprojekt – 1 000 000 eurot vaid 48 tunniga

Lugemiseks kuluv aeg: 50 sek.

Crowdestate kaasas vaid 2 päevaga 1 miljon eurot Endover Kinnisvara poolt arendatava Tööstuse 47B korterelamu arendusprojekti, tehes sellest Eesti suurima ühekordse kampaaniana korraldatud ühisrahastusprojekti.

Eelmise nädala teises pooles avatud Tööstuse 47B investeerimisvõimalus täitus vaid kahe päevaga ning kogus kokku senise Eesti ühisrahastamise ajaloo suurima,  1 miljoni euro suuruse summa. Märkimisväärne kapitalipanus tõi kokku 761 märkijat, mis on ühtlasi Eesti ühisrahastusajaloo suurim ühte projekti panustanud investorkond.

„Investorite jaoks on tähtsaimad aspektid usaldusväärne arendaja ning tugev projekt. Endover Kinnisvara on üks Eesti tunnustatuimaid arendajaid ning oleme üheskoos läbi viinud mitu edukat ühisrahastusprojekti. Ainult tänu varasemale positiivsele kogemusele on võimalik saavutada nii kiire rahastus isegi miljoni eurose kogusumma puhul,“ tõdes Loit Linnupõld. Varasemalt on Crowdestate ja Endover Kinnisvara teinud koostööd Lõokese 5, Heina 5, Toompuiestee 13 ning Raua 25 projektide osas.

Seekordse investeerimisvõimaluse fikseeritud netotulususeks on 13,5% aastas. Keskmiseks investeeritud summaks oli 1325 eurot, väikseimaks 100 € ning suurimaks 20900 €. Investoreid oli kokku 12-st riigist üle maailma, neist 73% eraisikud.

Tööstuse 47b asuv uusarendus 47B Loftid on 6. korruseline äri-ja eluhoone. Maja sise- ja välisilme on inspireeritud New Yorgi loftidest. Hoonet ilmestavad katuseterrassid ja avarad rõdud, kõrged laed, maast laeni aknad, möbleeritud fuajee, saunad ning mitmekesine valik trendikaid siseviimistlusmaterjale. Kõrgematelt korrustelt avanevad vaated nii merele, südalinnale kui ka vanalinnale. Hoone ehitus on alanud ning valmib juba uue aasta alguses.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.