Kokkuvõte Tedre 53 investeerimisvõimalusest

Lugemisele kuluv aeg: 1.20 min

Tedre 53 investeerimisvõimalus täitus 36 tunniga!

Kui meie Rootsiküla investeerimisvõimalus märgiti täis 2 nädalaga, siis Tedre 53 investeerimisvõimaluse täitumiseks kulus (koos lühikese taasavamisega) kokku vaid 36 tundi! Selline huvi kinnisvara ühisrahastamise vastu on olnud üllatuseks nii meile kui ka meie liikmetele, kellest osa ei jõudnudki oma investeerimistaotlust esitada.

Suure huvi ning sellest tuleneva kiire täismärkimise varjupooleks võib olla investeerimisvõimalusega kaasneva informatsiooni ebapiisav läbitöötamine – lisaks meie veebilehel olevale informatsioonile saavad huvilised alla laadida nii investeerimisvõimaluse finantsmudeli kui ka rahastamist reguleerivad lepingud. Kui lepingud oleme hoidnud väga standardiseerituna (ning me kavatseme sellist lähenemist tulevikust jätkata), siis finantsmudel ning selles esitatud erinevad stsenaariumid vääriksid kindlasti ülevaatamist.

Meie eelmise, Rootsiküla investeerimisvõimaluse juures tõime välja mõningast statistilist infot investeerimisvõimaluses osalejate kohta ning saime selle kohta positiivset tagasisidet. Alljärgnevalt leiate infot Tedre 53 rahastamise kohta!

Suurem rahastajate arv ning suurem keskmine investeering

Tedre 53 statistika 1

Tedre 53 projekti rahastamisel osales kokku 120 Crowdestate’i liiget ning osalejate arv on veidi väiksem kui Rootsiküla projektis osalenud liikmete arv. Samas on mediaaninvesteeringu suurus kasvanud 500 euroni.  Keskmise investeeringu suuruseks oli 1.327 eurot. Väikseimaks üksikuks investeeringuks oli jällegi 100 eurot, suurimaks aga 12.200 eurot.

 

 

 

Rahastajate geograafiline paiknemine

Tedre 53 - rahastajate geoSarnaselt meie Rootsiküla investeerimisvõimalusele osalesid Tedre 53 investeerimisvõimaluse rahastamisel inimesed Eesti erinevatest piirkondadest. Sarnaselt eelnevatele projektidele tuleb lõviosa rahastusest Tallinnast, kuid ka mujal elavad investorid on aktiivselt osalemas.

Esmakordselt osalesid meie Tedre 53 investeerimisvõimaluse rahastamisel Soomes elavad eestlased.

Eraisikud vs ettevõtted

Tedre 53 statistika 268% Tedre 53 investeerimisvõimaluses osalenud Crowdestate’i liikmetest on eraisikud (82) ning 32% ettevõtted (38). Samas rahastasid ettevõtted 47% (73.900 eurot) ning eraisikud 53% (84.100 eurot) Tedre 53 investeerimisvõimalusest. Ettevõttena investeerimine annab rahastajale võimaluse oma tulumaksukohustust edasi lükata ning seeläbi muidu tulumaksuks kuluv raha samuti enda kasuks tööle panna.

.

.

Mehed vs naised

Statistika 383% Tedre 53 investeerimisvõimaluses osalenud Crowdestate’i liikmetest on mehed ning 17% naised. Rahalises vääringus moodustab meeste osakaal 89% koguinvesteeringust ning naiste rahaliste panuste osakaal 11% koguinvesteeringust.

.

.

.

.

Tedre 53 statistika 4Samas on nii meeste kui ka naiste individuaalsete investeeringute mediaansummad üsna sarnased: meestel 500 eurot ning naistel 400 eurot.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.