Crowdestate investeerimiskonto LHVs

{:ee}Kokkulepe pangaga{:}{:en}Agreement with the bank{:}

Suvekuud algavad positiivsete uudiste saatel: alates tänasest on võimalik enda Crowdestate investeerimiskonto ühendada LHV internetipangaga.

Kontode ühendamine käib kibekähku:

  1. Logi LHV interentipanka sisse.
  2. Vasakust menüüst võta Raha kasvatamine -> Lisa alternatiivsed investeeringud
  3. Vali Crowdestate.
  4. Sind suunatakse Crowdestate kodulehele: logi enda investeerimiskontole sisse logima ja anna nõusolek andmete edastamiseks.

Kui eelnevad sammud tehtud, siis sind suunatakse tagasi LHV internetipanka ja ekraanilt peaksid nägema enda alternatiivsete investeeringute all Crowdestate investeerimisportfelli ülevaadet:

Alternatiivsete investeeringute all kuvatakse 9 suurima turuväärtusega Crowdestate’i investeeringut („Rahastatud“ staatuses), ülejäänud investeeringud on koondatud Muud positsioonid reale. Vaba raha real kuvatakse Crowdestate’i investeerimiskontol olevaid vabu rahalisi vahendeid, mida on koheselt võimalik kasutada või oma pangakontole tagasi kanda.

Kogus näitab laenulepingute arvu, Soetushind aga konkreetsesse investeerimisvõimalusse paigutatud summa suurust, arvestamata tagasimakseid. Laekunud tulud kuvab laenulepingust tehtud väljamakseid, sealhulgas intresse, viivised ja põhiosa tagasimakseid. Turuhind näitab laenulepingu põhiosa jääki. Muutus on kasumi suurus protsendina soetushinnast.  Kasum näitab turuväärtuse erinevust soetusväärtusest eurodes. Turuväärtus kuvab kogu positsiooni väärtust eurodes (ehk kogus x turuhind).

Head investeerimist. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.