Investeerime Riia kinnisvaraprojekti!

Lugemiseks kuluv aeg: 1 min.

Avame oma esimese, Läti Vabariigi pealinnas Riias asuva investeerimisvõimaluse oma liikmetele tutvumiseks reedel, 19. augustil 2016. 2 – aasta pikkuse allutatud laenuna struktureeritud investeerimisvõimalus teenib osalevatele investoritele 15% suurust aastaintressi.

“Kõik fundamentaalnäitajad viitavad sellele, et Riia korteriturg võiks investoritele pakkuda parimat potentsiaali kiireks hinnatõusuks. Juunis avaldatud statistika kohaselt kasvasid Riia eluasemete hinnad kaks korda kiiremini naaberriikide pealinnade Tallinna ja Vilniuse korterihindadest” ütles Crowdestate’i tegevjuht Loit Linnupõld.

Riia keskmised korterihinnad on keskmiselt 1/3 võrra madalamad Tallinna või Vilniuse samaväärsete korterite hindadest. Perede netosissetulekut arvesse võttev elamispinna kättesaadavuse indeks kinnitab, et uued korterid on Riia elanikule palju kättesaadavamad kui näiteks Tallinna või Vilniuse elanikule.

Tänased Läti netopalgad ületavad 2008 aasta kriisieelset tiputaset juba 28% võrra. Kui Tallinnas ja Vilniuses väljastatud eluasemelaenude mahud on järjepidevalt kasvanud ning ületavad kriisieelseid tipptasemeid enam kui 200 miljoni euroga, siis Läti eluasemelaenude mahud on jätkuvalt vähenenud ning tänane Läti eluasemelaenude jääk on 2,7 miljardit euro võrra väiksem 2008 aasta jäägist. Samal ajal on märgata laenujääkide vähenemise aeglustumist ning Läti kommertspangad ootavad lähiaastateks eluasemelaenude osas märkimisväärset kasvu.

Liepziedi projekti iseloomustavad eelkõige funktsionaalsuse ja kättesaadavus. Mezaparksi piiril asuv odavaima hinnaklassi uus kodu pakub ligipääsu kõikidele Mezaparksi hüvedele ning kogu mugavaks elamiseks vajalik infrastruktuur supermarketite ja ühistranspordi näol on vaid mõnesaja meetri raadiuses” kommenteeris Liepziedi projekti juhtivpartner Aadu Oja. “Meie odavaima korteri saab kätte juba 2 500 euro suuruse sissemakse ning vähem kui 100 euro suuruse igakuise laenumaksega. Usun, et see on täna Riia kõige soodsaim pakkumine.”

“Me oleme Liepziedi korterite müügi osas väga põnevil,” ütles Ieva Jansone, Arco Real Estate elamispindade üksuse juht. “Sellise hinnatasemega korterite järgi on Riias suur vajadus, kinnisvarafirmad aga ei ole sellesse hinnaklassi seni eriti arendanud.”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.