Tiigikalda viljakuivati investeeringute tagastamine!

Lugemiseks kuluv aeg: 30 sek.

Selle nädala saame kokku võtta ühe kehva ning kahe hea uudisega.

Aprilli alguses viisime edukalt lõpuni Tiigikalda OÜ poolt rajatava viljakuivati ühisrahastamise – 458 investori osalusel kaasasime sellesse projekti investeerimiseks 500 000 eurot. Projekti pikkuseks oli planeeritud 2 aastat ning investorite tootluseks 15% aastas. Tulenevalt oma esialgse äriplaani märkimisväärsest muutusest otsustas Tiigikalda OÜ taganeda meie investoritega sõlmitud laenulepingutest (vastavalt laenulepingu punktile 7.1) ning tagastada kaasatud summa ennetähtaegselt. Investeeringu ootamatult varajane lõpp on ebameeldivaks uudiseks nii meile kui ka meie investoritele, kes planeerisid oma raha kuni kaheks aastaks tulusalt paigutada.

Samas on meil ka kaks head uudist!

Lepingust ennetähtaegse taganemise tulemusel tekkinud lühiajaline tootlus peaks igale investorile olema positiivseks üllatuseks – sellesse projekti tehtud investeeringute aasta baasile üle viidud tulususeks (IRR) tuli 44,9%.

Oleme Tiigikalda OÜ projekti tehtud investeeringute põhiosa summas 500 000 eurot ning teenitud tulu 20 208,33 eurot kandnud selles projektis osalenud investorite investeerimiskontodele.

Mida ootamatult tagastatud investeeringu põhiosa ning teenitud tuluga teha?

Teiseks heaks uudiseks on meie järgmine investeerimisvõimalus, mille me avaldame juba järgmise nädala alguses! Saadame sulle selle kohta eraldi teate e-mailiga!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.