CMP Solution OÜ projekt on edukalt lõppenud ning väljamaksed investoritele tehtud!

Lugemiseks kuluv aeg: 40 sek.

Käesoleva aasta aprillis kaasa CMP Solution OÜ Crowdestate vahendusel rahastust kuivbetoonitehase ehitamiseks Saksamaale. Täna, 22.08.2016 tagastasime investoritele ennetähtaegselt nii investeeringu põhiosa kui ka lepingujärgsed intressid.

CMP Solution OÜ meeskond tänab kõiki investoreid julguse eest projektiga kaasa tulla. Projekt viidi ellu vastavalt planeeritud graafikule ning tellija hindas projekti raames teostatud töid kvaliteetseks.

Hetkel on valminud kuivbetoonitehase kaalumis- ja doseerimistöid teostav osa ning tehase testkäivitus toimub 2016. aasta oktoobri esimesel nädalal. Tehasest hakkab tootma väga kõrge kvaliteediga kuivbetooni. Kui kõige tavalisem üldkasutatav betoon omab märgistust C20 või C25, siis  selles tehases on võimalik toota kuni C125 märgisele vastava kvaliteediga betooni, enamjaolt hakkab tehas tootma kuivbetooni märgistusega C85.

Tehases toodetav kuivbetoon leiab kasutust näiteks tuulikute mastides, lennujaamade maandumisradadel ja veel mitmetes muudes kohtades. Erilise asjaoluna võib välja tuua fakti, et näiteks lennujaama maandumisrajal on lennukil võimalik maanduda juba 10h pärast peale betoonitööde lõpetamist.

Ka Crowdestate tänab investoreid selles projektis osalemise eest ning soovib CMP Solution OÜ meeskonnale tuult tiibadesse.

Tegelik investeerimisperiood oli 140 päeva, tegelik netotootlus (IRR) 18,02% (parem tootlus saavutati tänu ennetähtaegsele tagastamisele).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.