Rootsiküla investeerimisvõimaluse vahekokkuvõte

Rootsiküla investeerimisvõimalus saab kohe täis!

Rootsiküla 8 96 Meie Rootsiküla investeerimisvõimalus on olnud avatud kaks nädalat ning eilse seisuga oli investeerimissoove esitatud kokku ca 96% ulatuses investeeringu kogusummast. Hetkel on Crowdestate’i liikmetel võimalus seda projekti rahastada veel kokku umbes 32.000 euro ulatuses. Kui investeerimistaotluste esitamine jätkub samas tempos, siis märgitakse see investeerimisvõimalus juba ilmselt järgmise nädala keskpaigaks täis.

Kolm huvitavat arengut

Võrreldes meie eelmise investeerimisvõimalusega on Rootsiküla investeerimisvõimaluse rahastamises kolm märkimisväärset arengut:

Lähipiirkonnas elavate inimeste aktiivne osalemine

Lisaks raha teenimisele võimaldab ühisrahastamine inimestel osaleda oma elukeskkonna kujundamises. Kui meie eelmise, Mustamäel asuva Sipelga 3 investeerimisvõimaluse puhul ei olnud investeerimisvõimaluse asukoha ning rahastajate elukoha vahel märkimisväärset seost, siis Rootsiküla investeerimisvõimaluses on selgelt näha Peetri alevikus ja selle lähiümbruses elavate inimeste osalemist. Kohalikel elanikel on tõenäoliselt väga hea tunnetus oma naabrusesse rajatavate kinnisvaraprojektide võimaliku edukuse osas ning nende aktiivne investeerimises osalemine illustreerib selle investeerimisvõimaluse perspektiivikust.

Suurem rahastajate arv ning madalam keskmine investeering

Sipelga vs Rootsiküla

Kui meie Sipelga 3 investeerimisvõimaluses osales kokku 54 investorit, siis Rootsiküla projekti rahastajaid on juba üle 100. Rahastajate arvu kasvades on kahanenud nii investeeringu keskmine kui ka mediaansuurus. Kui Sipelga investeerimisvõimaluses oli keskmise investeeringu suurus ca 12.500 eurot ning mediaaninvesteeringu suuruseks 1.000 eurot, siis Rootsiküla puhul on täna keskmiseks investeeringu suuruseks ca 7.000 eurot ning mediaaninvesteeringu suuruseks 300 eurot.

Rahastajate laiem geograafiline paiknemine

Rootsiküla investorid

Kui meie Sipelga 3 investeerimisvõimaluses osalejad elasid peamiselt Tallinnas, siis Rootsiküla rahastajate geograafiline paiknemine on märksa laiem. Kuigi summade lõikes tuleb investeeringute põhiosa siiski Tallinnast ja Tartust, siis on hea meel näha mujal elavate investorite aktiivset huvi kinnisvarasse investeerimise vastu.

Mida ütlevad Crowdestate’i liikmed Rootsiküla investeerimisvõimaluse kohta?

Tõnu Toompark, Eesti juhtiv kinnisvaraanalüütik, www.adaur.ee

Investeerisin tagasihoidliku summa projekti, mida viivad läbi oma ala vaieldamatud professionaalid, kes on näidanud üles, et teavad, kuidas oma äri ajada. Miks mitte nende edust osa saada. Paljuski on investeerimisotsuse taga uudishimu ja testimise soov. Soovin teada saada, kas täna veel lapsekingades olev ühisrahastamine ikkagi töötab ja mis on see reaalne tulemus, mida ühisrahastamine investorile pakub.

Anu, Peetri aleviku elanik

Elan kohe Rootsiküla kõrval. Piirkond on ülipopulaarne, ilus ja terviklikult arendatud. Mul pole kahtlustki, et kui just sõda ei tule, siis lähevad korterid nagu soojad saiad. Käesoleva aasta novembris avatakse Aruheina teel (vaid paarsada meetrit plaanitava Roosaare kortermajade arendusest) uus lasteaed, samas asub ka spordiklubi ning Peetri Selver on ka mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel. Vaatasin ise, et uus Sireli elurajoon (5 kortermaja), mis hakkab praeguseks valmima, on peaaegu täies ulatuses välja müüdud (ainult 5 korterit veel vabad), kuigi majad on oluliselt kaugemal Peetri keskusest, poest, koolist ja lasteaedadest, kui planeeritav Rootsiküla Roosaare tee kortermajade arendus. Igal juhul mina usun sellesse projekti.

Lähipäevad on viimane võimalus osalemiseks

Rootsiküla investeerimisvõimalust soovib rahastada juba üle 100 Crowdestate’i liikme ning suure tõenäosusega saab investeerimisvõimalus juba järgmisel nädalal täis. Kui Sinu kontol nullilähedase intressiga lebav raha teenib täna ainult panka, siis tasub kindlasti kaaluda selle osalist paigutamist kõrgema tootlusootusega investeerimisvõimalustesse.

Oma raha enda kasuks tööle panemiseks alusta investeerimisega siit!